Maatwerk barstangen bij de de biertapwinkel. Wij hebben een groot assortiment barstangen. Ook is er speciaal maatwerk mogelijk voor uw bar. Een halve bocht, een kwart bocht, een S-bocht of een complete bocht? Geen probleem, wij buigen buizen/barstangen exact voor je op maat. Dit doen wij door middel van een mal of radius.

Vraag gratis een offerte aan! Vermeld via de mail of Whatsapp om welke maten het gaat en wij sturen binnen 48 uur een offerte. Klik hier voor contact.

Bekijk hieronder van speciaal maatwerk voor barstangen

De biertapwinkel heeft een groot assortiment barstangen. Ook is er speciaal maatwerk mogelijk voor uw bar. Een halve bocht, een kwart bocht, een S-bocht of een complete bocht? Geen probleem, wij buigen buizen/barstangen exact voor je op maat. Dit doen wij door middel van een mal of radius.      Barstangen, barstang en maatwerk via de Biertapwinkel      Gespecialiseerde barstang nodig? Biertapwinkel.nl

                    

De Biertapwinkel staat voor kwaliteit en is uw totaal leverancier voor al uw barstangen. Wij hebben een groot assortiment van bar-stangen op voorraad dus wij kunnen de levertijden kort houden. Wij hebben in de jaren grote en kleine projecten gedaan voor particulieren, interieurbouwers en overheden. Bij de Biertapwinkel kan je rekenen op een betrouwbare en snelle service.

Biertapwinkel, de grootste online winkel voor uw (maatwerk) barstangen,