Plaatsing & montage

Een belangrijke meerwaarde betreft de eigen servicedienst. Onze monteurs kunnen u op verschillende vlakken ondersteunen in reparatie en plaatsing van de biertapinstallaties. Daarmee leveren wij niet alleen de producten, maar kunnen wij u ook in het vervolg traject volledig van dienst zijn.

Heeft u al een idee hoe uw biertapinstallatie er uit gaat zien, maar heeft u nog geen idee hoe het kostenplaatje er totaal uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij biertapwinkel.nl.

U kunt ook op afspraak langskomen. Stuur ons een mailtje of maak telefonisch een afspraak. Onder het genot van een kop koffie nemen wij alle tijd voor u.

Storing aan uw biertapinstallatie:

Het komt helaas voor dat uw biertap installatie een storing heeft.  Gelukkig zijn de meeste storingen eenvoudig te repareren, zodat u niet lang zonder bier hoeft te zitten. Door contact op te nemen de biertapwinkel, bent u ervan verzekerd dat de reparatie snel en deskundig wordt uitgevoerd. Stuur ons een email waarin u het defect omschrijft. Wij helpen u graag.